marți, 21 octombrie 2008

Bani imprumutati

Este sau nu o afacere proasta sa dai bani imprumut la prieteni? Eu zic ca e o afacere proasta, norocul meu ca am prieteni care ignora acest fapt si totusi ma imprumuta cand le cer. Un colg imi face lista cu cati bani are dati cu imprumut la prieteni. Aproape doua mii de RON. Nu-i rau, macar stii ca ai de primit, desi sunt pt moment niste bani blocati cu care nu poti sa faci nimic. Oare e adevarat ca banul e ochiul dracului? Oare e adevarat ca diavolul are ochi multicolori? Parca e sarpele din Cartea Junglei, nu mai inteleg nimic... in fine mi-a placut foarte mult trupa DEKO cand a transpus proverbele romanesti legate de bani, numai ca in loc de bani au folosit moneda Botswanei, adica Pula. Proverbele sunt geniale si incepi sa vezi de fapt la ce s-au gandit stramosii nostri cand le-au spus prima oara. Suntem romani si numai SEX avem in cap. O fi bine, o fi rau nu stiu sa va spun dar e cert ca facem sex bine comparativ cu altii.
De la bani imprumutati am ajuns la sex, ma cam pierd in detalii probabil ca nu ma pot concentra cum trebuie, imi trebuie niste lecitina sa ma pun pe picioare. Am inceput sa joc cu intarziere ce-i drept Assassins creed un joc foarte tare tinand cont ca sunt un asasin angajat de biserica sa omor pe baietii care nu sunt de acord cu credinta "cea dreapta". Interesanta idee nu? Nu-ti place cum gandesc? Nu-ti place ce spun? Nu-ti place ce fac? Atunci e clar, trebuie sa mori pt ca nu mai avem loc amandoi pe aceasta minunata planeta. Tinand cont ca eu sunt numai bunatate si incerc sa te pregatesc pt lumea de dincolo poti s-o iei ca pe un serviciu pe care ti-l fac angajand un asasin sa se ocupe de tine. Daaaa, foarte interesant dar foarte trist in acelasi timp pt ca dupa cate stim biserica nu era chiar pe drumul cel bun in acea nminunata perioada, daca va amintiti de inchizitie intelegeti la ce ma refer.
Daca m-as intoarce in timp in perioada inchizitiei cu siguranta ca acum as fi fost ars pe rug. Sigur ar fi zis un bulangiu ca-s vrajitor. Nu prea aveau nevoie de multe dovezi ca sa-ti dea foc. Nou scop in viata sa ma urc in masina timpului si sa omor inchizitori! Ha! Imi cumpar mitraliera si pistol si grnade si ii ia mama draq.
In concluzie banul e ochiul dracului. qed